förlåt

hej!
jag har inte bloggat på hela dagen, för att jag har inte haft tillgång till min dator då min kusin förbjöd mig att vara på datorn idag, då han tycker att jag är för ofta där.. menmen, det kommer inte att upprepas hoppas jag! Men ikvll har jag varit med mmickan och iiida :)) vi har bara chillat och såntdär, var till mäcken en stund men där hände det inget, så vi gick tillbaka till idas. Men nu ska jag snart börja cykla till pappas! bloggar mer imorgon :)
godnatt :*


puss på er<3

shashaaa

godmorgon, jag vaknade just pga att RASMUS, lade på min dator, i mitt rum, och den har int så lågt ljud kan jag säga. men nu ska jag ta en varm lång dusch, och sen bloggar jag mer efter det -->

godkväll

hejsan alla söta läsare!
har just ätit kvällsmål, varm oboy och smörgåsar<3 nam! Ikväll har jag varit med Ida och mmickan, jag for en halv 5 tiden till Idas, och var där hela kvällen, förutom då vi gick till mc'donalds. Där var det inte mycket folk, men trevligt hade vi! Det märktes på oss att vi är trötta efter helgen, fick också reda på allt galet jag hade gjort i fredags, oops! well, girls just wanna have fun, ska vi säga : DD
Och imorgon är jag heladagen upptagen, på dagen från kl.12 till kl.4 ska jag vara med Rasmus och Linus, sen gå och duscha och ställa mig, och sen ut till Idas igen, men mer om morgondagen imorgon!
Jag ska kolla facebook först nu, och sen ska jag hoppa i säng!
godnatt alla, jag hör mer av mig imorgon!


gammal bild från vår rippiweekend -10

summer, please come soon..

hejsan, jag är inte på så bra humör just nu :/
Jag.. Jag.. jag har inget att säga, jag vet inte vad som har hänt mig,  jag vet inte heller vem jag ska vända mig till..
men det skulle muntra upp mig om någon försökte pigga upp mig.
menmen, jag tror inte jag ska göra något speciellt idag, det blir en slö-söndag idag tror jag.
jag undrar vad Ida och mmickan ska göra idag..? Kanske jag kan vara med nån av dom, men vi får se vad de har för planer först :>

dagens (depp) låt


godmorgon!

godmorgon allihopa!
jag har just vaknat, fick inte så mycket sömn i natt heller, och jag vet inte varför? hmm..
just nu sitter jag och hör på låten Flo Rida - Turn around[5,4,3,2,1] och är på facebook på samma gång.
jag har inte planerat något för dagen idag, men jag kommer väl på något ska vi hoppas :) Menmen, jag funderar fortfarande hur min bakgrund ska bli? Några tips?
men nu tror jag faktist att jag ska äta morgonmål, jag hör av mig mera senare mot dagen.

"boy, i really miss u.."

Jag tänkte att ni kanske vill veta lite mera om mig, så jag kommer att berätta lite kort och gott för er!
Men vi tar först dagens händelser tycker jag.
Idag då jag vaknade, hade jag huvudvärk och mådde pyton! Det finns en förklaring till det, Ida och mmickan vet varför! Jag gick ner och åt frukost, tittade lite på TV och sen for jag upp till datorn, och jag har inte gjort typ någonting idag, jag är vid mormors och morfars över helgen, så jag var på en promenad med dom på dagen. Men annars så har jag bara chillat, mina kusiner kom hit också, dom åkte just hem. Och resten av kvällen tänker jag ta det lugnt och slå på en film. mysigt!

Lite fakta om mig då :
Jag heter Sandra Nyberg, jag har olika smeknamn, te.x "santtu" eller "nyberg's syrra"! haha! Ida(iidamaus.blogg.se) och mmickan(mmmickan.blogspot.se) är mina bästa vänner, de har också varsin blogg, checka in vet ja! Jag bor i Finland, i en liten skitig stad vid namn Jakobstad. Här har jag bott stortsett i hela mitt liv. Jag älskar hundar, själv har jag en rottweiler vid namn remu! Jag är en föredetta ishockey spelare, ishockey är den bästa sporten som finns! Men jag spelar tyvärr inte längre.. Och jag gillar att vara ute med mina kompisar och sånt, och speciellt gillar jag att festa! höhhö(a)
Nu vet ni lite mer om mig då :)

Hunden Remu!<3


jag, mmickan och Ida

dagens låt


Ny blogg, ny start!

Hejsan!
Jag har haft min blogg här på blogg.se väldigt länge, jag har bloggat förut många många gånger men slutat, och börjat på nytt igen. Men nu ska jag faktist försöka blogga på riktigt! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men jag ska försöka hålla mitt löfte! Inte har jag så mycket mera att säga just nu, jag bloggar ännu en gång senare ikväll. Jag kommer också under en tid här ikväll försöka göra en design åt mig, och hoppas på att det blir något bra reslutat!
Men vi hörs mera senare!
Moikka! (betyder Hejdå)



RSS 2.0